Praktijk Gu Qi - Tuina specialist

 


  

Welkom op de website van praktijk Gu Qi

Gu Qi staat binnen de chinese geneeskunde als de energie van het voedsel. Het is de  eerste aanzet van een leven in balans. 

De praktijk van Gu Qi is gericht op de chinese geneeskunde met als belangrijkste pijler Tuina. De Tuina massage en therapie zijn gericht op het herstellen van balans in het lichaam. In de praktijk word gewerkt met een pols en tong diagnose. De pols en tong vertellen alles over de balans in uw lichaam  en of deze wel of niet aanwezig is. Mocht de balans niet goed zijn dan word er gekeken welke manier van behandelen het beste bij u en uw klacht passen.

Verdere uitleg van de diverse mogelijkheden binnen de chinese geneeskunde kunt u  vinden op de website.

Mail:  info.guqi@gmail.com  

Mob:  06 18356318 


 
All pictures on the website have copyrigt. It is not allowed to use these
Hieronder een filmpje van 3 Tuina technieken: Ca fa , Gun Fa en de Rou Fa. Voor meer video's kijk bij Tuina therapie. Praktijk Gu Qi is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en bij RBCZ.Tuina Therapie en acupunctuur worden door veel aanvullende zorgverzekeringen gedeeltelijk vergoed.

Indien u twijfelt of de behandeling wordt vergoed, neem dan contact op met uw zorg verzekering. 


Alle foto's op deze website zijn  eigendom van praktijk Gu Qi.  Het is niet toegestaan om deze foto's voor een andere website, folders of andere reclamedoeleinden te gebruikenGastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Marga T.
10-05-16 19:30:09
Al jaren last van stijve spieren vooral in de nek, schouders en rug.
Veel verschillende alternatieve behandelingen uitgeprobeerd. Vanaf de 1e behandeling voel ik me thuis bij Mirjam en durf ik volledig te vertrouwen op haar deskundigheid. Ze luistert goed naar de klachten voordat ze aan de behandeling begint. Tijdens de behandeling - die af en toe best wel pijnlijk is - is ze erg zorgzaam. Mirjam geeft ook veel tips voor thuis. Gisteren liep ze mee naar de auto om de handdoek die ik even als sjaal mocht gebruiken weer mee naar binnen te nemen want ik mocht vooral geen "wind" op mijn gemassseerde nekspieren krijgen. Mijn spieren worden weer soepel en ik krijg meer energie.
Super toch! Dankjewel!
Kim Kim Verheij
03-05-16 22:34:38
Neemt goed de tijd voor de tuinabehandeling. Bij iedere blokkade wil ze deze ook echt eerst weg hebben voordat ze verder je lichaam onder handen neemt.
De massage kan best pijnlijk zijn, maar het effect er ook naar. Dit werkt veel beter voor pijnlijke spieren en gewrichten dan een ontspanningsmassage. Ik ben er nu 4 keer geweest en sinds vandaag (vanochtend nog geweest) heb ik echt het gevoel dat de pijn in mijn schouder en nek minder is. Echt een verlichting!
D B
09-04-16 21:24:10
Mirjam bedankt.
Vind je betrokken en kundig.
Je neemt tijd en na de Tuina massage;
heel ontspannen en het voelt veel soepeler.
Je denkt mee en draagt aan waar ik wat aan heb.
Fijn dat je dicht in de buurt behandelt,
zeker na behandeling fijn geen lange reistijd.
Kom zeker weer terug en beveel je aan.
Saskia J.
13-11-15 17:11:13
Mirjam is een zeer kundige vrouw, je voelt je begrepen en ze heeft echt een luisterend oor.
Kwam met diverse klachten, en ze kon ook meteen vertellen wat de problemen waren.
Je komt als herboren weer naar buiten.
Kom je er zelf niet meer uit dan raad ik je zeker aan om eens een paar afpraken te maken bij Mirjam en je zult zien dat het heel veel verlichting gaat brengen
cbh
28-10-15 15:42:47
Met lage rugklachten ben ik bij Miriam terechtgekomen. Mijn klacht beluisterd te hebben heeft Miriam een tuina en cuppingbehandeling gegeven. Enkele weken later nog een herhaling en mijn rug voelt weer soepel en bewegelijk.
Een korte en krachtige effectieve behandeling. Miriam is nuchter, duidelijk en helder in haar uitleg en behandelwijze.
Tonen: 5  10   20