Praktijk Gu Qi - Tuina specialist

 


  

Welkom op de website van praktijk Gu Qi

Gu Qi staat binnen de chinese geneeskunde als de energie van het voedsel. Het is de  eerste aanzet van een leven in balans. 

De praktijk van Gu Qi is gericht op de chinese geneeskunde met als belangrijkste pijler Tuina. De Tuina massage en therapie zijn gericht op het herstellen van balans in het lichaam. In de praktijk word gewerkt met een pols en tong diagnose. De pols en tong vertellen alles over de balans in uw lichaam  en of deze wel of niet aanwezig is. Mocht de balans niet goed zijn dan word er gekeken welke manier van behandelen het beste bij u en uw klacht passen.

Verdere uitleg van de diverse mogelijkheden binnen de chinese geneeskunde kunt u  vinden op de website.

Mail:  info.guqi@gmail.com  

Mob:  06 18356318 


 
All pictures on the website have copyrigt. It is not allowed to use these
Hieronder een filmpje van 3 Tuina technieken: Ca fa , Gun Fa en de Rou Fa. Voor meer video's kijk bij Tuina therapie. Praktijk Gu Qi is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en bij RBCZ.Tuina Therapie en acupunctuur worden door veel aanvullende zorgverzekeringen gedeeltelijk vergoed.

Indien u twijfelt of de behandeling wordt vergoed, neem dan contact op met uw zorg verzekering. 


Alle foto's op deze website zijn  eigendom van praktijk Gu Qi.  Het is niet toegestaan om deze foto's voor een andere website, folders of andere reclamedoeleinden te gebruikenGastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Joke Platerink
19-12-23 17:03:42
Mirjam je bent een topper. Je weet wat ik nodig heb. Je luistert en begrijpt! Door je voetmassages en acupunctuur krijg ik een paar dagen ontspanning, klinkt niet veel, maar voor mij een kadootje. Ook de acupunctuur en massage voor emoties was erg prettig en het gevoel daarna was, zo als ik me in geen tijden heb gevoeld. Je bezorgdheid om mij: geen blote enkels, jas dicht;-) doen mij goed. Ik hoop samen met jou nog meer stappen in de goede richting te zetten. Dank je wel, mooi mens!
Mieke Mennink
28-09-18 11:47:59
Wat doe je als je zo'n gebrek aan energie hebt dat je nauwelijks vooruit komt in het leven? En minstens 1 x per week migraine is ook niet bevordelijk voor je kwaliteit van leven. Dus je probeert van alles ... bent blij met telkens iets tijdelijke verlichting, maar je zoekt naar een structurele oplossing. Via een blog las ik over Tui Na en ik was wat gereserveerd in het begin. Maar ik merk echt vooruitgang. Neuh, ik ben na 5 behandelingen nog niet waar ik wil zijn. Maar ik moet ook van ver komen. Toch kan ik zonder overdrijven stellen, dat Mirjam me mijn leven terug geeft. Ze is zo gedreven en kundig, weet precies wat nodig is om mijn motor weer aan de gang te krijgen. Het los 'wrikken' van blokkades / knopen is soms gevoelig, maar Mirjam laat je niet tegen het plafond vliegen van de pijn. Als het te gevoelig is, zet ze eerst cupping in. Of ze gebruikt naalden (acupunctuur). En ze weet precies welke punten niet zeer doen, dus we zijn met die 'veilige' punten begonnen. Ook al heb ik ongelooflijke hekel aan naalden (als kind bijna lek geprikt in ziekenhuis), toch vind ik het bij Mirjam bijna niet eng meer. Ik heb veel vertrouwen in haar. En ze is super relaxed en nuchter. Kortom, een fantastisch mens ... wat ben ik blij dat ik haar heb leren kennen!
Carolien
11-09-17 17:09:26
Mirjam heeft me geholpen in een periode dat ik erg vermoeid was. Door haar technieken en haar goede zorg ging het al snel een stuk beter. Een mooi mens!
I Redjosentono
28-06-16 09:14:54
Via accupunctuur kwam ik bij Mirjam terecht voor een proef tuina massage voor mijn whiplash.
Behandeling is pijnlijk maar zeer effectief.
Aantal keren geweest en voel me als herboren.
Mirjam ga zo door!
henriette Doup
15-06-16 19:49:48
Eenentwintig jaar ben ik al whiplashpatiënt, vier weken geleden kwam ik Mirjam tegen in een artikel in de krant. Daar bood ze een 'uitprobeer' behandeling aan. Ik er naar toe, was zeer benieuwd naar de resultaten omdat ik al van alles had uitgeprobeerd in de loop der jaren. Maar er waren nog veel restverscheinselen overgebleven. Tjonge jonge wat doet haar behandeling pijn! Maar na drie keer benadelen merk ik al duidelijk verschil. Ik word soepeler, en heb minder stijve spieren. Geweldig. Mirjam luistert goed naar je, ik heb vertrouwen in haar. Een geweldig praktijkmens, een kundige kracht.
Tonen: 5  10   20